A nyárról és majdani folytatásainkat illető fontos infók

A nyári szezonban is két projektünk várható, az Atri: My Dear Moments és a Shoushimin Series. Rövid összefoglalót és előzetest szokásos módon az adott projektek adatlapján találtok.

 

Az Oshi no Ko 2. évadával kapcsolatban pedig sajnos azt kell mondjam, tőlünk már ne várjátok. Akik fordítottuk az első évadot, már egyikünk sem fordít aktívan. Ez több olyan eddigi projektünket is érinti, amiknek folytatása van bejelentve, mint a Tensei shitara Ken Deshita vagy épp a Tantei wa Mou, Shindeiru. Sőt, igazából ez feltehetően a többi érkező folytatásunkat is érinti, de ez majd még eldől. Amit még biztosra tudok mondani, hogy BanG Dream! Ave Mujica évadot nem tervezem magára hagyni, mindig is elég közel állt hozzám a széria, és gyanítom, nem egy olyan híres cucc, amire ráugrana valaki, hogy legyen mindenképpen legyen hozzá magyar felirat, ha én nem csinálnám.

Vélemény, hozzászólás?

3 komment

  1. Pok800

    Üdv.Nagy kár,pedig a Tensei shitara Ken Deshita 2.évadját töletek szivesen néztem volna ahogy az elsőt is töletek néztem.A nyálka irtó boszis is beleesik akkor?Mert annak is be lett jelentve a 2.évadja.

    1. Zytex

      Mivel ugyanazzal készítettünk Fran és Shishou kalandjait, az mindenképp beleesik. Nagyon kellemes néznivaló volt számomra Azusa “slow life”-ja is, de ha valami csoda folytán nem lobban fel bennem újra az a láng, mint anno, az is felejtős, ezért sem ígérek semmit. Ha valami még nagyobb csoda folytán megszűnnek létezni a gyűjtőoldalak, akkor meggondolom magam, de valószínűleg előbb lesz telitalálatom a lottón. Elhihetitek, én sajnálom a legjobban mindezt, de nekem teljesen kedvem szegte, hogy azért üljek a részenként órákat az aegisub felett, hogy abból más saját oldalt, közösséget, bevételt kreáljon, s mindez közben különböző negatívumokat hozzon magával a saját házam tájékára. A BanG Dream széria nagyon hozzám nőtt, annak a kövi évadát még megcsinálom, de egyelőre ennyi van tervben.